Heroes PBF

RPG w Ashanie

#1 2014-11-17 19:20:00

nosville

Mistrz Pióra

Punktów :   

Wiele mówiący tytuł: WSPÓŁPRACA

Witam wszystkich ponownie
Wiem że spóźniłem się z wątkiem, ale pewnie i tak nikt nie zauważył, bo kto czeka na kolejne idiotyzmy tego idioty nosville? Dobra przyznam się że zasiedziałem się w Counter - Strike'u. No tak oczywiście bo co innego mógłbym robić w weekend zaraz po resecie limitu na internet? Powiem wam jeszcze tylko że zapoznałem spoko gościa. mniejsza o niego ważne jest to na jakim trybie graliśmy. Tryb schron, czyli budowanie, zdobywanie materiałów i współpraca. No właśnie współpraca. Wiem że to marny temat ale coś tu musi być, a to jest chyba najlepsze co mam w głowie. Współpraca znana nam jest głównie z gier komputerowych i zespołowych, zapewnia wszechstronność i sprawia że wszystko jest bardziej efektywne (zwłaszcza wszechstronność przydaje się w tym trybie). Najważniejsze jest jednak by współpracujący dopełniali się a nie eliminowali (interpretujcie jak chcecie ja to kiedy indziej wyjaśnię).
Co dalej? To co trzeba. Czyli? To zależy. Od czego. Od... SKOŃCZ! - tak pewnie wyglądał by dialog mój i czytelnika w tej kwestii
Znaczy co? Znaczy to tyle że opłaca się nie być indywidualistą, pracować w grupie i nie (jak to często w grach) "ja nie idę na bramkę!" IDZIESZ drużyna cię potrzebuje.
Taki to mój wątek może nie największy ale podobny do tego co pisałem za starych czasów.
Na koniec jeszcze zachęcam, NIE!, PROSZĘ żebyście pisali swoje wątki w Wolnych Tematach, ja tam nie mam wstępu. Jeszcze. Ale nie chciał bym żeby były tam tylko moje wątki.

redaktor naczelny najdziwniejszych tematów nosville

P.S do "Ojca Smoków" apeluję o zamianę luźnych tematów na zburzoną karczmę, gdzie mogły by dyskutować postacie i opowiadacze (tacy jak ten, którego udawałem ja). Albo nie zamieniaj tylko wybuduj, nie trzeba będzie płacić za zniszczenie. To zależy od ciebie, ale wątpię żeby ktoś pisał w Luźnych Tematach.

Stopka forum

RSS